PETKOVI GLASBENI VEČERI

petek, 17. avg. ob 20.00 uri
petek, 24. avg. ob 20.00 uri
petek, 31. avg. ob 20.00 uri

Koncerti na Mestni ploščadi

Že četrto leto zapored Kulturni center Delavski dom Zagorje v poletnem času organizira Poletne glasbene večere. Gre za glasbene večere v obliki koncerta, na katerih se predstavijo najbolj priljubljene glasbene skupine. Lanskoletni koncerti so bili izjemno dobro obiskani, zato se teh večerov veselimo tudi letos. Petkove glasbene večere boste lahko spremljali od 20. do 22. ure zvečer. V primeru slabega vremena prireditev ne bo.

17.8.2018
ALPSKI KVINTET

alpski

Alpski kvintet je slovenski narodno-zabavni ansambel, ki je bil ustanovljen leta 1966 in deluje še danes. Ansamblu je uspelo razviti t.i. »alpski stil« oziroma »alpski sound«, ki je postal zelo priljubljen tako pri poslušalcih kot tudi pri glasbenih kolegih. Hkrati, pa je ansambel tudi soustanovitelj tradicionalnega Alpskega večera, ki se odvija že vse od leta 1987.

24.8.2018
BQL V BAND ZASEDBI

31.8.2018
MIDNIGHT BAND – DALMATINSKI VEČER – SLOVO POLETJU

midnight

Midnight band je glasbena skupina, ki je pričela delovati z željo, da bi v plesne dvorane in na družabne dogodke vrnili živo glasbo. Skupina obvladuje zelo širok spekter glasbe, odlikuje pa jo predvsem akustičnem zvok in kvalitetno večglasno petje. Igrajo na raznovrstnih dogodkih (tematskih koncertih, protokolarnih sprejemih, poročnih slavjih, klubskih zabavah...).