PRESTAVLJENO!!!

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI

četrtek, 22. okt. ob 17.30 uri
četrtek, 22. okt. ob 19.30 uri
Siti teater
Velika dvorana KCDD

Zvrst:

monokomedija

Igrajo:

Uroš Kuzman

 

Spoštovani abonentke in abonenti Kulturnega centra Delavski dom Zagorje ob Savi!

Obveščamo vas, da bomo 22.10.2020 izvedli zadnjo abonmajsko gledališko predstavo v sezoni 2019/2020. Zaradi znane COVID situacije je letos zadnja predstava na sporedu šele v drugi polovici oktobra. Na ogled bo Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih - Profesor Kuzman mlajši.
O predstavi: »Ste pripravljeni na najzabavnejše šale na temo šole?
Uroš Kuzman nas popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ - smeha.«
O izvajalcu: Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in - na njegovo izrecno željo - tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta. S predstavo Profesor Kuzman mlajši nastopil že več kot 100-krat in vedno navdušil še tako raznoliko publiko.
Predstava Profesor Kuzman mlajši bo nadomestila načrtovano predstavo I love Njofra Mestnega gledališča Ptuj, ki predstave trenutno ne more odigrati.
Glede na dovoljenje NIJZ, katerega smo pridobili, si predstavo lahko naenkrat ogleda le 100 obiskovalcev. Zato bosta ta dan organizirani 2 predstavi. Prva predstava ob 17.30 in druga predstava ob 19.30. Za ogled predstave je potrebna vaša potrditev, saj bo za predstavo nov sedežni red, prilagojen smernicam in navodilom NIJZ. Za ogled predstave ob 17.30 imajo prednost upokojenci in tisti, ki so zaposleni v Občini Zagorje ob Savi. V kolikor bo prijavljenih le 100 abonentov bo predstava samo ob 19.30. Ogled predstave rezervirate oz. potrdite na telefonskih številkah: 03 566 41 71 in 041 489 305 ali na elektronski naslov: info@kulturnidom-zagorje.si; in sicer do 19.10.2020.

POMEMBNO OBVESTILO!
Vsi dogodki, ki se odvijajo v KCDD imajo soglasje NIJZ. KC DD striktno upošteva navodila ter priporočila stroke!
Za naše gledalce odgovorno ustvarjamo varno okolje z izvajanjem ukrepov:
- v javnih, zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitnih mask, ki prekrivajo ustno-nosni predel obraza;
- z izločanjem sedežev oziroma neuporabo sedežev zagotavljamo varnostno razdaljo 1,5 m (vsaka druga vrsta je prazna, prazen prostor je med pari sedežev);
- na vhodu v dvorano in v toaletnih prostorih so nameščena razkužila za razkuževanje rok;
- zagotavljamo varnostno razdaljo »oder-sedeži« v dvorani;
- imamo ločene vhode v stavbo, dvorano ter balkon in izhode iz dvorane, balkona ter iz stavbe.
- vsem obiskovalcem pri vstopu v stavbo merimo temperaturo.
Vljudno prosimo, da predstavo obiščete le, če ste popolnoma zdravi.
V primeru slabe epidemiološke slike predstave ne bo.

Abonente obveščamo, da abonmajskih predstav do konca leta 2020 ne bo. Na ogled bodo le posamezne gledališke predstave za izven. V kolikor bodo razmere dopuščale bomo abonmajske predstave razpisali v začetku leta 2021.

Hvala za razumevanje.