GLEDALIŠKI ABONMA 2022/23

Špas teater

16. februar 2023

BOEING-BOEING

Produkcija: Špasteater
situacijska komedija
Igrajo: Gorka Berden, Jan Bučar, Lea Cok, Gregor Podričnik, Vesna Slapar, Inti Šraj

boeingb

PRIPNITE SI PASOVE, POLETELI BOMO!
Poletite nazaj v sladka, svobodno misleča 60-ta in neonesnaženo ozračje najbolj sočne situacijske komedije, polne zmešnjav in zamenjanih identitet – zagotavljamo vam, da se boste smejali naglas!

V prestolnici ljubezni, Parizu, je skrit mali apartma, v katerem živi arhitekt Bernard. Z izjemno geometrično natančnostjo žonglira s prihodi in ljubezenskimi uricami s kar tremi atraktivnimi stevardesami. Francozinja, Američanka in Nemka sicer letijo za različne letalske družbe, a ga navdušeno obiskujejo, on pa se med tem uri v kombinatoriki in skrbno načrtuje njihove pristanke in polete. Vse dokler svet ne spozna novih hitrih boeingov.
Bernardov skrbno sestavljeni urnik se poruši do temeljev, njegova ne-tako-kot-on-navdušena in ne-tako-kot-stevardese prikupna hišna pomočnica mu situacije pač ne olajšuje. Ko se nekega dne trio stevardes sočasno znajde v stanovanju, ko Bernarda obišče še v ljubezni kot jabolko nezrel prijatelj iz otroštva Robi, je kaos popoln, katastrofa pa neizbežna.

Stevardese so vilinska bitja, a če jih je preveč … je to čisto preveč!


marec 2023

FANTOVŠČINA

Produkcija: Sititeater
stand up komedija z Gašperjem Bergantom, Žanom Papičem in Sašom Staretom

Sveži tridesetletniki, zreli najstniki in zeleni možje, za katerimi so leta divjaštva mimo in jim odgovornost močno trka na vrata, so primorani sprejeti življenjsko pomembne odločitve. Hudomušni Sašo, navihani Žan in vedno črni Gašper. Čas je za prvo inventuro življenja. Nič več žurk in ponočevanj. Punca, poroka, služba. Kredit. Nič več neuspelih poskusov. Zdaj gre zares! Si ali nisi z nami?

Avtorski projekt Gašperja Berganta, Žana Papiča in Saša Stareta v režiji Dejana Batoćanina in v sodelovanju s SiTi Teatrom BTC.


april 2023

PREDSTAVA DOMAČE GLEDALIŠKE SKUPINE

 


 CENIK GLEDALIŠKEGA ABONMAJA

- Redna cena (6 predstav) 80 €
- Dijaki, študenti, upokojenci 65 €
- Podjetja, ustanove, skupine (več kot 20 vstopnic) 75 €

Cena vstopnice posamezne predstave je 20 €, cena domače gledališke predstave je 10 €.
Nakup abonmajski vstopnic je mogoč z gotovino, s plačilnimi karticami oziroma z nakazilom na TRR.

KULTURNI DOM ZAGORJE SI PRIDRŽUJE PRAVICO DO SPREMEMBE PROGRAMA, ČE IZVAJALEC ZARADI BOLEZNI ALI DRUGE VIŠJE SILE NE BO MOGEL IZVESTI PREDSTAVE V DOGOVORJENEM ROKU.